Παιδικά Προγράμματα

Αφουγκράζοντας τις ανάγκες των γονιών δημιουργήσαμε τμήματα για γονείς και παιδιά ταυτόχρονα (Yoga kids, Aerial yoga kids, Cheerleading).

Aerial Yoga

Η εναέρια yoga χρησιμοποιεί πανιά, κούνιες από ύφασμα για να δώσει μία τρίτη διάσταση στις ασκήσεις της Yoga. Η πρακτική της yoga γίνεται πιο διασκεδαστική, ανάλαφρη και πιο ελεύθερη. Η χρήση του πανιού βοηθάει σε πιο επιτυχημένες διατάσεις, αποπίεση των κλειδώσεων και μεγαλύτερη μυική ενδυνάμωση. Μπορούμε να κρατηθούμε, να σκαρφαλώσουμε, να κρεμαστούμε και να καθίσουμε.

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές, όλες βέβαια με ασφάλεια, χτίζοντας τις εναέριες ασκήσεις από τη βάση. Ίσως η πιο όμορφη στιγμή είναι αυτή της βαθιάς χαλάρωσης, όπου μπορούμε να κουκουλωθούμε μέσα στην κούνια και να μας ταξιδέψει ένας υπέροχος συνδυασμός ήχου και φωτισμού.

Είναι ένα μάθημα με πρόκληση και απόδοση!

Cheerleading

Το cheerleading είναι η απόλυτη απόλαυση ομαδικού χορού, κατάλληλη από πολύ μικρή ηλικία.

Χρησιμοποιούμε τα πομ-πομ, τα οποία τα λατρεύουν τα κοριτσάκια!

Μαθαίνουμε ατομικές φιγούρες και φιγούρες σε σχήματα. Εξελίσσεται  ο συντονισμός του σώματος, η ομαδικότητα, και η επαφή με την μουσική.  Φέρνει τρελή χαρά!

Από 2-3 ετών μπορούν να συμμετέχουν οι μικρές μας χορευτριούλες. Το μάθημα συμπεριλαμβάνει ζέσταμα, διατάσεις, χορογραφίες και φυσικά και παιχνίδια.

Εκτόνωση, χαρά, δημιουργικότητα είναι λέξεις κλειδιά σ’ αυτό το μάθημα.

Kids Yoga

Τα παιδιά μας σήμερα δέχονται αρκετή ένταση, πολλές απαιτήσεις, και εκθέτονται σε στρες, ακόμη και στη μορφή ακτινοβολίας των κινητών και τάμπλετ.

Η παιδική γιόγκα είναι κατάλληλη να μάθει τα παιδιά να κάνουν focus, τα βοηθάει να μάθουν να χαλαρώνουν, η ευλυγισία βελτιώνει τη στάση του σώματος, αλλά και την ευελιξία του εγκέφαλου τους.

Πέραν από αυτά, είναι μια ώρα γεμάτη διασκέδαση, φαντασία και απόλαυση.

Μέσα από τις ασκήσεις θα δυναμώσουν, θα κερδίσουν ευλυγισία και καλύτερη στάση σώματος.

Προσφέρουμε 2 επιλογές-  την κλασσική γιόγκα εδάφους, και την εναέρια γιόγκα.

Πολύ ωραίος είναι και ο συνδυασμός των 2 επίλογων.